WOODexpress

WOODexpress

Structural design and dimensioning for timber
Оценка
3.3  (3 гласа)
Вашият глас
Резултат
2.9
100% чист софтуер. Проверете доклад.
Тази програма има 1 награда
Dimension and design timber components and roofs in compliance with the Eurocode 5. Get extensive reports with connection details, truss drawings and calculations.
WOODexpress. Структурно проектиране на софтуер лесоматериалами. Програма за проектиране и изчисляване на размера на дървени детайли и дървени покриви, в съответствие с Еврокодом 5 (EC5). В графична среда, за проектиране на рафтър конструкции и елементи за дървени конструкции. WOODexpress опростява всички повтарящи се и продължителни всеки ден изчисления за дървени елементи и дървени покриви. Подробен доклад с изчисленията, автоматично създаване на покривни греди чертежи и детайли на съединения.
За да създадете компонент на дървен материал или ферменной дизайн, изберете от готовите модели на покрива, посочете размери, натоварване, параметри на код и се изпълнява незабавно и чертежи се извършва в автоматичен режим. Стойности по подразбиране и за проверка на грешни входни стойности, облекчаване на процеса на въвеждане на данни. Доклад, който се създава едновременно подробно показва всички изчисления и проектиране, с линкове към съответните норми за проектиране на точки. Ясни предупреждения ви информира в случай на недостатъчно дизайн.
Свойства на материала, товар и проектните параметри на код, лесоматериалами раздели, могат да бъдат коригирани от Потребителя в съответствие с изискванията на националните документи.
Контекстно-зависима помощна система, ще ви води чрез използване на програми и норми Еврокод. Онлайн ръководство на потребителя и често задавани въпроси (чзв) са включени в програмата.
Информацията е актуализирана на: